Coaching

Bert Peeters, mensenluisteraar met advies

Ik help met je zoektocht

Ik help je graag met je zoektocht naar bevrijdende inzichten. Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling voerde me naar de wijsheidsscholen van het Oosten waar ik me 6 jaar lang verdiepte in technieken die de kunst van het geluk onderwijzen. Sindsdien schoolde ik me intensief bij in oa coaching en evolutiepsychologie om mensen bij te staan.

Wat mag je van me verwachten?

We stellen samen een actieplan op dat voortvloeit uit grondig zelfonderzoek. We kijken zonder oordelen naar je volledige zelf met zijn innerlijke criticus en beperkende gedachten. Laat me hier en nu al zeggen dat al die patronen goed waren. Het was je overlevingsstrategie en bracht je tot waar je nu staat. Nu die patronen je minder of niet meer dienen kan je een upgrade gebruiken om te evolueren. We onderzoeken waar je precies vastloopt en waarom. Het is een diepgaand leer- en groeiproces dat je leven op een nieuw kwaliteitsniveau doet ontwaken. 

Ik werk met deze methodes:

Bert straalt rust uit. Ik voelde me veilig en volledig gezien in mijn essentie. Ik kwam zonder al te veel verwachtingen maar was verbaasd dat er zich een verandering in mijn leven voltrok.
Isolde
Communicatie verantwoordelijke

Ik kan je helpen bij:

Ieder verhaal is anders.
Bel me gerust vrijblijvend op om af te stemmen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Bert Peeters