WORKSHOPS

Hieronder vindt u een lijst met alle toekomstige workshops. Plant u zelf ook graag een workshop in uw studio of in uw bedrijf? Neem dan gerust contact met me op.

ADEMKRACHT

Boek nu deze workshop

Ontdek de geheimen van je ademhaling. Verschillende ademoefeningen kunnen leiden tot verschillende effecten. Meer energie of juist meer ontspanning. Door deze technieken zal je stress verminderen, je zal beter slapen, je zal je krachtiger en energieker voelen dan ooit tevoren.

STRETCHING

ZO 23/02 STRETCHING Dieper in de Stretch - Zensa Yoga te Opwijk

ZO 22/03 van 14u-17u, STRETCHING Bovenlichaam – Studio Pili te Boechout

ZA 11/04 van 14u-17u, STRETCHING Onderlichaam – Studio Pili te Boechout

Gebruik het bewezen ST (Stretch Therapie) systeem om spierspanning uit je lichaam te verdrijven en je bewegingsvrijheid terug te vergroten. Herprogrammeer je neurologisch systeem met de laatste bevindingen uit de stretchwereld.

De oefeningen kunnen door iedereen (veilig) uitgevoerd worden. Of je nu een beetje soepeler wilt worden of een gevorderde yogi bent die graag de split of de brug onder de knie wilt krijgen; ST is de efficiëntste methode die ervoor zorgt dat je je doel op een veilige manier bereikt.

RUGKLACHTEN VERHELPEN

ZA 11/1 van 14u-17u, Rug & Nek – Lightbulb te Wilrijk

ZO 12/1 van 10u-13u, Rug & Nek – OLVP Driesstraat 10 te Bornem. Hier inschrijven!

ZA 01/02 van 14u-17u, Rug & Nek – Studio Pili te Boechout

Ontdek de geheimen van stretching om je houding te verbeteren & rugpijn te verlichten. Met praktische tips kan je zelf aan de slag om de effecten van spanning & stress in je lichaam efficiënt te bestrijden. Leer simpele ademtechnieken om bewust te ontspannen.

 

ROLL & RELEASE

Boek nu deze workshop

Roll & Release maakt gebruik van tennisballen en (yoga)blokken om je lichaam los te masseren. Het vergroot je flexibiliteit, verlicht pijn en heeft een kalmerende werking op je centraal zenuwstelsel door rechtstreeks op het bindweefsel en de fascia te werken.