WORKSHOPS

Hieronder vindt u een lijst met alle toekomstige workshops. Plant u zelf ook graag een workshop in uw studio of in uw bedrijf? Neem dan gerust contact met me op.

INTRODUCTIE PRANAYAMA

Boek nu deze workshop

Ontdek de geheimen van de ademhaling. ‘Prana’ betekent levensenergie. ‘Yama’ betekent ontwikkelen. We reiken je tijdens deze workshop technieken aan om je levenskracht te vergroten. We behandelen de anatomie en fysiologie van de ademhaling. Door deze technieken zal je stress verminderen en maak je weer verbinding met de natuurlijke relaxatie respons van je lichaam.

STRETCHING

VR 1/11 van 10u tot 13u STRETCHING Bovenlichaam - Zensa Yoga Opwijk

ZO 10/11 van 10u-13u STRETCHING Onderlichaam – Zensa Yoga te Opwijk

ZA 16/11 van 13u30-16u30 STRETCHING Onderlichaam – Flowing Yoga te Leuven

ZO 23/02 STRETCHING Dieper in de Stretch – Zensa Yoga te Opwijk

Gebruik het bewezen ST (Stretch Therapie) systeem om spierspanning uit je lichaam te verdrijven en je bewegingsvrijheid terug te vergroten. Herprogrammeer je neurologisch systeem met de laatste bevindingen uit de stretchwereld.

De oefeningen kunnen door iedereen (veilig) uitgevoerd worden. Of je nu een beetje soepeler wilt worden of een gevorderde yogi bent die graag de split of de brug onder de knie wilt krijgen; ST is de efficiëntste methode die ervoor zorgt dat je je doel op een veilige manier bereikt.

RUGKLACHTEN VERHELPEN

ZO 29/9 - 14-17u - Studio Pili te Boechout

Ontdek de geheimen van stretching om je houding te verbeteren & rugpijn te verlichten. Met praktische tips kan je zelf aan de slag om de effecten van spanning & stress in je lichaam efficiënt te bestrijden. Leer simpele ademtechnieken om bewust te ontspannen.

 

INTRODUCTIE ROLLSTRETCH

Boek nu deze workshop

RollStretch maakt gebruik van tennisballen en blokken om je lichaam los te masseren. Het vergroot je flexibiliteit, verlicht pijn en heeft een kalmerende werking op je centraal zenuwstelsel door rechtstreeks op het bindweefsel en de fascia te werken.