WIE BEN IK?

Bert Peeters, Yogadocent & Stretchleraar

Bert is fulltime yogaleraar en stretchtherapiecoach.

Sinds zijn eerste yogales 28 jaar geleden heeft hij al heel wat watertjes doorzwommen in de yogawereld. Hij bracht bijna 5 jaar door in Azië waarvan het leeuwendeel in India. Hij genoot meerdere opleidingen in yoga en aanverwanten en stopte met het tellen van deze opleidingsuren na de kaap van 3000u gerond te hebben. Nu geeft hij lessen, workshops & trainingen in yogastudio’s en bedrijven. Hij draagt eveneens de yogatraditie over tijdens de teacher training opleiding van 200u in Opwijk.

Een hernia in de onderrug in 2009 bleek (achteraf) een zeer leerrijk proces in gang te zetten. Van de strikte Indische benadering kwam er meer ruimte voor zorg en individuele begeleiding in zijn aanpak.

Hij is de grondlegger van Bhalu Yoga, een compleet no-nonsense hatha yoga systeem. Het is een combinatie van poses, stretching, functionele krachttraining en fascia release, met de adem als stille maar drijvende kracht op de achtergrond. In zijn lessen brengt hij zijn gedegen anatomische kennis op een humoristische manier over op zijn studenten. Het is wederom een boeiende reis. Deze keer is de bestemming inzicht, verinnerlijking en bewuster zijn.

Patty Goetkint, Administratieve & Logistieke Ondersteuning                                                                                      Patty zorgt achter de schermen mee voor de website, boekingen, marketing,.. om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke Bhalu Yoga ervaring kan beleven.